Vergoedingen

Kindgewijs
Disclaimer

Algemeen

Kindgewijs verleent u hierbij toegang tot www.kindgewijs.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Kindgewijs en derden zijn aangeleverd. Kindgewijs behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.kindgewijs.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Kindgewijs.

Beperkte aansprakelijkheid

De op www.kindgewijs.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Kindgewijs.

In het bijzonder zijn alle prijzen op www.kindgewijs.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Kindgewijs. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Kindgewijs, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

"Wij leren onze kinderen wat we geleerd hebben, zij leren ons wat we verleerd zijn"

Maartje Coolen
Gecertificeerd Kindertolk® en Master Pedagoog
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06 48209701
Facebook  linkedin