Wanneer een consult?

Je kiest voor Kindgewijs als je met je kind in een situatie zit waar je geen raad mee weet. Je hebt al vanalles geprobeerd en de tips en adviezen die je kreeg, zorgen om een of andere reden niet voor de oplossing die je voor ogen hebt. Je hebt behoefte om te praten over je kind, waar het mee worstelt, wat je zorgen baart. Je wil gehoord worden en zoekt iemand die je eindelijk eens begrijpt wat er speelt en hoe de situatie structureel verbeterd kan worden.
Je zoekt een manier die zo snel mogelijk werkt omdat je merkt dat je toe bent aan een andere zienswijze en genoeg hebt van alle goedbedoelde adviezen.

Kindgewijs is gespecialiseerd in een snelle doortastende werkwijze waarbij de oorzaak belicht wordt. Het verschil met andere hulpverleners is dat Kindgewijs de moeilijke situatie als uitgangspunt neemt en je laat zien waar een blijvende verandering mogelijk is. Daar waar, misschien al heel vaak, geprobeerd is de situatie te veranderen door (tijdelijke) interventies of tools.

Velen zijn de afgelopen jaren door Kindgewijs geholpen middels kortdurende trajecten met allerlei uiteenlopende problemen en moeilijkheden. Kinderen die onder andere;
* schreeuwend op de mat blijven staan * 's nachts wakker schrikken * bang zijn dat je weggaat * op school en/of thuis zindelijkheidsproblemen hebben * niet luisteren naar wat je zegt * geen afscheid (van je) kunnen nemen * eetproblemen * altijd het conflict aangaan * ontlasting vasthouden * slaan en schoppen * met het hoofd tegen de muur bonken * heel onzeker zijn * last hebben van de scheiding * op school als probleemkind worden gezien * ineens heel boos worden *

Herken je je kind in een van de situaties of is er iets heel anders aan de hand? Neem dan vrijblijvend contact op of plan zelf een afspraak bij de menu-optie 'Persoonlijke consults'.


"Wij leren onze kinderen wat we geleerd hebben, zij leren ons wat we verleerd zijn"

Maartje Coolen
Gecertificeerd Kindertolk® en Master Pedagoog
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 06 48209701
Facebook  linkedin